Український політолог Юрій Романенко разом з експертом в економічних питаннях Данилом Моніним обговорили скандальний земельний законопроект та заявили, що за допомогою нього влада намагається "обчистити" українців, вказавши на приховану та водночас важливу деталь

Відповідний відеоролик з'явися на Youtube-сторінці Романенка.

Відтак, як відзначається, у даному законі, який знаходиться на розробці у Верховній Раді, передбачається зміна податку на землю, а точніше її збільшення у майже вісім разів.

Романенко, фото з выльних джерел

"Законопроект, який розробляється зараз податковим комітетом Верховної ради, передбачає обов'язкове зобов'язання усіх фізичних осіб, власників паїв та тих, хто обробляє землю. По факту, це сума рівна 8% в рік від нормативної вартості. Якщо говорити про зараз, то цей податок на землю становить всього від 0.3% до 1%. Тобто збільшення податку передбачається майже у вісім раз", - йдеться у відеоролику.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Відтак, за словами експертів таке підвищення податку може призвести "до тотального бунту в країні".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романенко пояснив, що чекає на Нові Санжари після "проникнення" - "Казино з блекджеком і пов*ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко показав наслідки Санжарського побоїща для України - Новий День Соборності.

Також "Знай.ua" писав, що Романенко пояснив, чому українці повстали проти евакуйованих з Китаю співвітчизників: "Держава не має ні найменшого шансу".