Відомий український журналіст, блогер і редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко звернув увагу своїх читачів на те, як йдуть справи в санаторії Нацгвардії у Нових Санжарах. Відомо, що до медустанови, де знаходяться евакуйовані українці з Китаю, проиникли журналісти одного з телеканалів, які тепер там і залишаться на 14 днів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації у мережі Facebook.

Публікація Юрія Романенка, Facebook
Публікація Юрія Романенка, Facebook

"Знехтувавши небезпекою журналісти пробралися до санаторію, і вийшли у ефір. Думаю, що до кінця карантину там будуть дискотека, казино з блекджеком і пов*ями, а місцеві будуть бойко торгувати під вікнами свіжим молоком, м'ясом та соліннями просто під тими балконами, на які дівчата-танцівниці виходять покурити і подихати свіжим повітрям. Навіяно цим: Кореспондент телеканалу ZIK Андрій Лащ та оператор Петро Таргонський які зуміли проникнути на територію санаторію в Нових Санжарах, щоб показати, в яких умовах утримують евакуйованих з Уханя українців, опинилися в пастці. Тепер їх випустять звідти тільки за 14 днів.", - пише Романенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Зеленського "поставили на лічильник" - коли слуга народу покине свій пост.

Як повідомляв Знай.uа Романенко виступив на мітингу біля Офісу Президента.

Знай.uа писав, Романенко різко звернувся до Зеленського: "Вова, тебе понесло не туди, черговий казкар нам не потрібен".