Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський виписав своїм заступникам премії, які вище їх посадового окладу приблизно на 500%.

Наказ про це показав блогер Андрій Шарий на своєму Telegram-каналі.

"Дурна бестія міністр Бородянський знову за старе і вирішив виписати премії в розмірі 500% окладів своїм заступникам", - написав Шарій.

На опублікованому документі видно, що Бородянський нарахував такі премії своїм співробітникам:

  • першого заступника міністра Анатолію Максимчуку – 361% від окладу;
  • заступника міністра Ірини Подоляк – 539%;
  • заступнику Світлані Фоменко – 478%;
  • заступнику Володимиру Шумилину – 514%;
  • заступник міністра Олексію Сивирину – 514%.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше розгорівся скандал, коли володимир Бородянський та його заступники за грудень 2019 року задекларували зарплати на загальну суму більш ніж два мільйони гривень, повідомляє служба інформації Національної спілки журналістів України.

Сам инистр за грудень минулого року отримав 112904 гривні і це — одна з найменших зарплат, яку задекларували чиновники Мінкульту. Майже в чотири рази більше, - 405072 гривень, отримав за грудень перший заступник Бородянського Анатолій Максимчук, який раніше працював на телеканалі СТБ і медіа-холдингу “Старлайт-Медіа”, де його середньомісячний дохід склав 164 тисячі гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дубинський пішов проти Зеленського через закон про ЗМІ.

Як повідомляв Знай. ua, міністр Бородянський намагається переконати українців, що злочини розкривають екстрасенси.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський накинувся на Бородянського через закон про ЗМІ.