Відомий український блогер, журналіст і політичний оглядач Денис Казанський вирішив нагадати своїм читачам, що приховано в одному з останніх інтерв'ю Владислава Суркова.

Відомо, що Сурков колишній радник президента Росії Володимира Путіна, якого також називали куратором Кремля з українських питань. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дениса Казанського в мережі Facebook.

Публікація Дениса Казанського, Facebook
Публікація Дениса Казанського, Facebook

"І ще важливе доповнення до інтерв'ю Суркова. Всім українцям слід пам'ятати, що будь-який український політик, блогер, активіст чи просто громадянин, який сьогодні закликає відновлювати дружбу з Росією — по суті солідаризується з позицією Владислава Суркова, висловлену ним в інтерв'ю. Тому що сьогоднішня Росія — це Росія Суркова. Це держава, в якій Сурков 7 років обіймав високі відповідальні посади і в якому відповідав за відносини з нашою країною. І якщо Сурков весь цей час вважав, що України немає, і української нації немає, і нашу країну потрібно "силою примушувати до братських відносин" — це була по суті і позиція російського керівництва, яке з 2013 по 2020 рр довіряло Суркову український напрям. Давайте визнаємо очевидне: люди, які навіть після цих слів роблять вигляд, що російської агресії не існує, люди, які кажуть, що Україна має вибудовувати з Росією "братські відносини" — просто нічим не відрізняються від Суркова.", - пише Денис Казанський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, топ коханок Путіна - фото та історії конкуренток Кабаєвої.

Як повідомляв Знай.uа "Це було", - Путін несподівано розкрив своїх двійників.

Знай.uа писав, у США оцінили президентство Зеленського: "Є два питання, які хвилюють всіх".