Україну атакує коронавірус ззовні і найбездарніший прем'єр-міністр в історії країни - Олексій Гончарук - зсередини. І ось тепер нам пропонують прострочену вакцину у вигляді Тігібка.

Таку думку висловив з приводу можливого приначення Сергія Тігібка прем'єром Украни блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

Блогер називає Тігібка "дивним персонажем", який "завжди з усіма: з комсомолом, з Коломойським, з Лазаренком, Януковичем, Тимошенко - з усіма".
"Таке собі мило між двома половинками. Він навіть як олігарх не дратує, Тігіпко - він олігарх. Солідний бабловий мужик".

Лесєв додав до політичного "портрету" Тігібка ще кілька штрихів. Блогер нагадав українція аферу з покупкою "Ленінської кузні".

"Його остання афера з Порошенком з фіктивної покупки "Ленінської кузні" - чистої води відмивання бабла. Тігіпко якісь руїни купив за 300 мільйонів доларів. Фантастична сума, як для 18 року. За такі гроші в Києві зараз можна купити пів Печерська. Так ще й угода сама по собі виявилася фіктивною".

Блогер зазначив, що українці, обираючи президентом Зеленського, не голосували за прем'єрство Тігіпка і не голосували на парламентських виборах за партію, "яка екс-регіонала зробить прем'єром".

Тому можливе призначення Тігіпка прем'єром Лесєв називає " маленьким державним переворотом".

Блогер також наголосив, що Володимир Зеленський залишив при владі "порохоботів" і "символи минулого режиму", хоча у нього були всі шанси і можливості "сформувати всю вертикаль влади під себе".

Однак, Зеленський вибрав інший шлях: "він захотів закінчити як Порошенко, і він до цього йде", - зазначив Лесєв.

Призначення прем'єром Олексія Гончарука блогер називає фатальною помилкою. І те, що прем'єр-міністра потрібно міняти - це абсолютно очевидно

Тому, незважаючи на те, що призначення Тігібка на посаду прем'єра видається неправильним, порівняно з Гончаруком - він просто "брила", зазначає Лесєв.

"У нас зараз такий випадок, що навіть Тігіпко здається брилою. Та що там Тігіпко, зараз хоч Гройсмана повертай - все прокатить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще