Лідер політичної партії "Голос" та музикант Святослав Вакарчук яскраво зустрів весну. Так, він оприлюднив відповідний романтичний допис на сторінці у Твіттер.

Допис Вакарчука, скріншот з Твіттер

"Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна, мов дівчина у вінку", - йдеться у повідомленні молодого політика.

Автор допису зовсім не притаманно українському політику тішиться приходу весни. Такі фрівольності здебільшого дозволяють собі зірки шоу-бізу і моделі, але не політики.

Вакарчук, кадр з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Важко сказати, чи політик розмістив такий допис по-приколу, чи він справді так щасливий, що прийшла весна і вирішив поміж політику блинути променями добра і світла. Але його фолловери, зауважили, що це сильна позиція українського лідера.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Підписники вибухнули численними коментарями під дописом українчького політика.

"Вот что я как беженец из Луганска на шестом году войны хотел услышать от депутата Рады. Спасибо Святослав, от души!", "ого це сильна позиція сильного політика, дякую!", "Капец. Поезія... До самих глибин Маріїнської впадини пробрало. Від флоту щире дякую. Пане Славко, може Ви не помітили, але у Вас якір всплив. Прикмета пагана. Але то між нами", "Славко, ти щось не те робиш", "Ще один сценічний придурок", - коментують фолловери.

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вакарчука кинуло в піт через незручні питання про спонсорів - "Мукає і трясе головою".

Як повідомляв Знай.uа Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч.

Знай.uа писав, Кива виступив з хамською пропозицією до українок.