Дружина президента України Володимира Зеленського Олена часто шокує українців стриманими, стильними і доречними вбраннями. Так, перша леді України Олена Зеленська відмовилася від натурального хутра в гардеробі. А нещодавно ще й королева Британії Єлизавета ІІ першою з королівської родини відмовилася від одягу з натурального хутра. Про це заявив на своїй Facebook-сторінці засновник руху UAnimals Олександр Тодорчук.

Перша леді, скріншот з Facebook

"Одразу з кількох достовірних джерел я отримав інформацію про те, що Олена Зеленська принципово не носити натуральне хутро. Джерелам цілком довіряю. Це просто чудова новина! Можна по-різному ставитися до президента і його дружини, але на такому рівні маємо перший прецедент в історії Україні. Хутро зникає з подіумів, модних вітрин, а тепер і офіційних прийомів", - пише Олександр.

Олена Зеленська, facebook.com/olenazelenska.official
Олена Зеленська, facebook.com/olenazelenska.official

Активісти із захисту прав тварин привітали новину про відмову першої леді України від хутра і піднімають келих джину у відповідь на рішення Олени Зеленської.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Олена Зеленська, фото: ОПУ
Олена Зеленська, фото: ОПУ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше перша леді зробила неочікувану заяву