Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко виступив на трибуні Верховної Ради після звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Так, соратник Петра Порошенка обізвав промову президента Володимира Зеленського акторською грою Василя Голобородька.

У результаті багатьом нардепам не сподобалася критика на адресу глави держави. Весь сесійний зал не дав Гончаренку висловити ні слова і заглушив криками "Фу" і "Ганьба".

Відео інциденту в парламенті записав кореспондент Знай.uа.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що за підсумком парламентського голосування було прийнято рішення про звільнення Олексія Гончарука з посади прем'єра. За це проголосували 353 народних депутати.

Як зазначив Зеленський, сьогодні презентовано звіт усіх правоохоронних структур. Також президент іронічно нагадав, що вже весна, а, отже, настав "час саджати".

Зеленський на засіданні Рада, фото Знай.uа
Зеленський на засіданні Рада, фото Знай.uа

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук подав у відставку, документ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колега Зеленського шукає керівника МВС у Facebook і це не жарти - текст звернення.

Також "Знай.uа" писав, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - ексклюзивні кадри.