Зеленський жорстко розкритикував Гончарука - провалив все, що можна було

Зеленський визнав, що уряд Гончарука має певні досягнення у своїй роботі, однак допустив цілий ряд помилок, які не можуть влаштовувати громадян України.

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на позачерговому засіданні ВР, жорстко і акцентовано розкритикував уряд Гончарука та закликав Раду проголосувати за відставку прем'єр-міністра.

Денис Шмигаль став новим прем'єром України - обіцяє повернути Крим і Донбас

Денис Шмигаль, який зайняв крісло прем'єр-міністра, розповів, що робитиме на новій посаді. У середу, 4 березня, стало відомо, що президент України Володимир Зеленський у Верховній Раді подав кандидатуру Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України. Там же, в Раді, виступаючи за трибуною кандидат у прем'єри розповів про свої цілі.

Популярні новини зараз
Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Українці платитимуть за кожен день прострочення по газу, кому треба збирати на пеню

З 1 січня 2020 року українці повинні платити окремо за газ та за послуги з його розподілу (абонплата). Відповідно до нових правил, споживач буде платити штраф в двократному розмірі за кожний день прострочення абонплати.

Штраф будуть нараховувати у тому випадку, якщо внести абонплату після 20-го числа місяця, за який вноситься платіж.

Епідемія коронавірусу в Україні, у ВООЗ зробили невтішні прогнози

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) прогнозує зростання кількості заражених новим китайським коронавірусом в Україні. Про це на брифінгу заявив представник ВООЗ Ярно Хабіхт.
Водночас ВООЗ наголошує на готовності України до спалаху небезпечної інфекції.

Безкоштовні супутникові канали з'являться в Україні, список доступних

В Україні з 16 березня 2020 року стануть доступними супутникові канали. Нововведення ініціював президент України Володимир Зеленський.

Після того, як понад 20 телеканалів були закодовані, деякі з них повернуться, але в іншому форматі. Це будуть чотири міжнародні версії національних каналів.