У мережі з'явилася інформація про скандального міністра Тимофія Милованова, якого в новому складі Кабінету міністрів вже не буде. Відомо, що сам Милованов в мережі Facebook спробував пояснити чому нібито "відмовився" від міністерського крісла.

Тимофій Милованов, фото Уніан
Тимофій Милованов, фото Уніан

Про це стало відомо завдяки матеріалу Telegram-каналу Klymenko Time.

Публікація Тимофія Мілованова, Facebook
Публікація Тимофія Мілованова, Facebook

"Тимофій Милованов, якого ми, на щастя, не побачимо в новому складі уряду, розповів, чому відмовився від посади. Пояснення — вода на рівні відповіді студента на іспиті. Але з акцентом: "Зараз відбувається процес трансформації. Зміни концептуальні та багаторівневі. Тому зараз, коли загальне бачення підходів змінюється, я готовий піти в сторону і дати можливість оновленій команді реалізувати своє бачення (яке цілком можливо буде більш успішним)" Цікаве формулювання "я готовий піти вбік". Мовляв, якби був не готовий — то залишився б? Сподіваємося, "це остаточне прощавай!"", - наголошується в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Публікація Telegram-каналу Klymenko Time
Публікація Telegram-каналу Klymenko Time

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимофій Милованов: досьє і компромат.

Як повідомляв Знай.uа відставка Гончарука — прийнято доленосне рішення для України.

Знай.uа писав, міністр фінансів, із-за коронавіруса, роздасть всім місцевим жителям по тисячі доларів.