Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов заявив у ефірі ток-шоу, що Україна могла б отримати прибуток від епідемії коронавірусної хвороби COVID-19 у Китаї.

"От саме той факт, що в певних провінціях ті заводи можуть зупинитися, це дає можливість для нас підвищити експорт, тому що світ буде заміщати виробництво тих заводів через виробництво в інших місцях", - запропонував Милованов у прямому ефірі.

Милованов, фото з вільних джерел
Милованов, фото з вільних джерел

Ведучий програми Савік Шустер зробив зауваження політику, щоб той був обережніший з формулюваннями.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Давайте так не будемо говорити, тому що вас ще будуть цитувати десь англійською, і це буде звучати не дуже добре", - прокоментував слова Милованова Шустер.

Попри це, Милованов тему Китаю не полишив і продовжив до неї звертатися протягом шоу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Милованов накинувся на викладача через війну на Донбасі: "Йшли б ви..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Милованов пообіцяв матеріальну компенсацію і заборону на звільнення без причини в новому Трудовому кодексі.

Також "Знай.ua" писав, що Милованов розкрив особливості пільгових програм для інвесторів.