Міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Мілованов, викладач Чернівецького національного університету імені Федьковича Юрій Халавка вступили в "палке" листування в Facebook.

Приводом для конфлікту стала публікація Халавки, в якій він розкритикував людей, які влаштували салют у Чернівцях.

"Війна іде. Просто є такий глибокий тил, де не знають, що існує фронт." Корчинський

Geplaatst door Yuriy Khalavka op Dinsdag 31 december 2019

Мілованов у коментарях заявив, що патріотом у Facebook бути легше, і запитав педагога, що той зробив для фронту, назвавши його лицеміром.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"В мене військова освіта, стою на обліку, про інші речі не впевнений, що можу розповідати. Цей пост взагалі стосувався салютів у конкретному місті. Не вам мене судити, скільки і чого я зробив для армії. Вам показати переклади волонтерам, квитанції про сплачений військовий збір або години, які відчитані студентам за мобілізованих колег?", – відповів викладач.

Міністр відповів Халавці так: "Військовий збір платять всі. Тут нема чим хвалитись. Щодо мобілізованих колег – години потрібно вичитувати за законодавством. Теж нічим хвалитися. Переклади волонтерам – добре. Але це волонтери, а я питав про фронт і армію".

Багато користувачів соцмережі розкритикували міністра, зазначивши, що чиновник так не повинен себе вести.

"Неадекват. Виявляється ще й цілим міністром. Є речі, які має бути соромно питати", "Пан міністр, а де ви були з 2014 року?", "Пан міністр, а що ви зробили для фронту? Я маю право вас запитати, бо можу відповісти, що я зробила", – написали в коментарях.

Нагадаємо, блогер Михайло Шнайдер відповів міністру Мілованову на його ниття про маленьку зарплату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мілованов розповів, як "безбідно" живеться українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Мілованов хоче розпродати українську землю іноземцям.