Міністр економіки Тимофій Милованов пояснив, як українським високопосадовцям нараховують зарплати та чому вони такі високі.

В інтерв’ю програмі “HARD з Влащенко” Милованов зазначив, що нещодавно був скасований максимальний розмір премій для посадовців найвищого рангу, але при цьому їм також скасували усі пільги. Таким чином суми преміальні для високопосадовців не мають обмежень.

«Закон №1066 був змінений. Він дозволяє заступникам міністрів, міністрів і деяких політиків платити премії більше 30%. Але скасовані всі інші пільги». Тимофій Милованов

Також Мілованов пояснив, що особисто йому кожного місяця приходять різні платежі, а інколи взагалі не приходять. Крім того — Милованов відмовився від зарплатні, яку він отримував, як співробітник Піттсбургського університету.

Тимофій Милованов, фото з відкритих джерел
Тимофій Милованов, фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Якщо б мені умовно 7 числа приходив одні платіж, я б сказав. А так мені прийде то 4 тисячі гривень, то 18 тисяч, то 43 тисячі. В один місяць приходить багато, в іншій може нічого не прийти… Я вже не отримую зарплату професора Піттсбурзького університету. Але у мене є заощадження». Тимофій Милованов

За словами міністра, зараз Міністерство економіки працює над тим, щоб керівники найвищого рангу отримували зарплати у розмірі 120 тисяч гривень після сплати усіх податків.

Нагадуємо, що нещодавно журналісти показали, як виглядає номер в готелі Оману, в якому зупинявся президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.

Також "Знай.ua" писав, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.