Колишній генерал податкової міліції, блогер і політичний оглядач Юрій Атаманюк розповів про те, в якій позиції знаходиться Україна і що потрібно робити далі. Про це він розповів в новій публікації Юрія Атаманюка в Telegram-каналі.

"Друзі! Що приніс нам день насущний, перший день без профана і дебіла. Кабмін провів перше засідання, орг питання та коронавірус. Підтверджується відсутність досвіду і розуміння ситуації в країні. Ну навіщо , наприклад, міністру енергетики оборони або витрачати час на це", - написав він.

Атаманюк зазначив, що питання фінансів, економіки і промисловості не піднімалися, а це значить, що новий Кабмін "не дуже хвилює", що "Верланов і Нефьодов продовжують валити доходи бюджету 500 млн грн в день і покривати "схематоз".

"Маркарова розмістила пост у фейсбуці, що вона передала країну зі стабільною економікою. Забула додати, стабільно деградуючою. До чого привела її корумпованість в торгівлі ОВДП та кришуванні, разом з Верлановым, конверта Васі Костюка. Хтось знає? "Посадки навесні" поширюються на економічний блок уряду Гончарука або ми будемо слухати їх інтерв'ю з Лондона, як вони хотіли, а невдячні українці їх не зрозуміли...", - пише Атаманюк.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вакарчук не захотів допомогти захищати Україну і втік з Ради разом з "Голосом".

Як повідомляв Знай. ua, Милованов після гучного вильоту з Кабміну захлинувся виправданнями.

Також Знай. ua писав, що главу НАБУ Ситника запідозрили в "помсти за яйця".