Український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу на сексистське висловлювання народного депутата, голови податкового комітету Данила Гетманцева, яке той допустив у приватному листуванні.

Публікацію про це Шнайдер розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"На вчорашньому засіданні парламенту було дуже багато розмов про сексизм і гендерну рівність.

З цього приводу, наш новий прем'єр-міністр висловився гранично ясно і доступно.

А вже сьогодні, народний депутат, голова фінансового комітету Данило Гетманцев, у своєму листуванні з народним депутатом, головою бюджетного комітету Юрієм Аристовым називає жінку - БАБОЮ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У цій самій листуванні, йдеться про призначення нового [першого] заступника міністра фінансів Уманського, за якого до речі, Гетманцев не голосував",- пише Шнайдер про деталі інциденту.

На фотографії листування, яке виклав Шнайдер, також видно, що Гетманцев згадує про звільнення жінки-посадовиці з комітету.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Особисто для мене, така поведінка абсолютно не зрозуміла і не прийнятна.

Невже він проти призначення цієї жінки заступником, лише з-за її статі?

Невже він звільнив її з комітету, лише за гендерною ознакою?

Хіба нормальний народний депутат і нормальний чоловік, може собі таке дозволити?", - дає оцінку поведінці нардепа Шнайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гетманцев з команди Зеленського зізнався, чим обернеться нелегальний гральний бізнес: "Ми даремно прийшли, якщо..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Раді запропонували нову програму підтримки народжуваності: "Буде коштувати близько 11,3 мільярда".

Також "Знай.ua" писав, блогер показав, що насправді робив Порошенко на допиті в ДБР: "Це вже дно".