Народний депутат від фракції "Слуги народу" Максим Бужанський заявив, що на нього було скоєно напад. Відтак, невідомі перестріли його вночі після ефіру "Народ Проти" та закидали яйцями.

Відповідний допис він оприлюднив на своєму Telegram-каналі.

"О 16 годині мене попередили, що готується провокація, після вечірнього ефіру "Народ Проти". І справді, в 0 годин 30 хвилин, натовп персонажів, людей 35-40, з битами, які представилися ветеранами полку Азов, прибула на автомобілях АА1154 ХІ Mitsubishi, L200 чорний АА0714 ХА та на білому Мерседесі Sprinter, за допомогою декількох яєць здобула переконливу перемогу над моїм костюмом Не особливо вражений, костюмів у мене явно більше, ніж у них яєць, я маю на увазі, у мене одного, ніж у них всіх, сорока, разом узятих", - написав він.

Максим Бужанський, Українські новини
Максим Бужанський, Українські новини

Окрім цього, народний депутат підкреслив, що хвилюється за хлопців, бо ті могли злякатися.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Все ж чотири десятки, ось так взяли, і зважилися на такий відчайдушний крок. Руслан Георгійович, але вам же це все одно не допомогло, вірно?", - написав він, ймовірно, маючи на увазі екс-генпрокурора Руслана Рябошапку.

Скріншот допису
Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, під куполом Верховної Ради України відбулася люта бійка між народними депутатами "Слуги народу" Гео Леросом і Максимом Бужанським.