Народна депутатка від "Європейської Солідарності" Вікторія Сюмар у своєму Facebook розповіла про те, що нардеп від ОПЗЖ Олег Волошин був ізольований з-за контакту із зараженим коронавірусом парламентарієм Франції. Звичайно ж Волошин не став мовчати і у своєму Facebook прокоментував чутки про карантин.

Скріншот поста Сюмар
Скріншот поста Сюмар

Так, за словами нардепа, він вже зробив експрес-тести, які підтвердили, що він здоровий. Але, на всяк випадок, вирішив побути вдома тиждень – до наступного четверга. Якщо аналізи біологічного матеріалу будуть готові раніше, свій 14-денний з моменту зустрічі карантин закінчить раніше. У своєму пості він також залишив фото висновку лікарів щодо стану здоров'я.

Скріншот поста Волошина
Скріншот поста Волошина

"Я абсолютно здоровий, що було офіційно підтверджено завідувачем інфекційного відділення Олександрівської лікарні. Результати експрес-тестів з усіх вірусів респіраторної групи негативні", - написав він. А також додав, що його обурила зловтіха "деяких псевдожурналістів і поросят". Крім того, Волошин відповів і Сюмар, яка заявила про його ізоляцію: "Ніхто мене не ізолював. Давно пора ізолювати від суспільства саму Сюмар та її шефа".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Довідка Волошина
Довідка Волошина

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского, Кабмін і нардепів можуть ізолювати, аджеу Раду міг потрапити коронавірус.