Президент Володимир Зеленський заявив, що вже у березні можна сподіватися на обмін полоненими, а наприкінці квітня може відбутися ще одна зустрічі у "нормандському форматі".

Про це Зеленський сказав під час спілкування з пресою та місцевими жителями у рамках робочої поїздки на Полтавщину.

Президент анонсував нову ″нормандську″ зустріч та зазначив, що нині триває робота над підготовкою до проведення вже у березні обміну полоненими між Україною й підтримуваними Росією бойовиками.

“Ми працюємо над тим, щоб у нас був обмін у березні. Ми працюємо над тим, щоб у нас була зустріч (нормандська - ред.) у кінці квітня. Думаю, що все це відбудеться, ми над цим серйозно працюємо”, - зазначив Президент у відповідь на запитання, коли відбудеться обмін та зустріч у нормандському форматі.

Водночас Зеленський нагадав, що вже 11 березня у Мінську відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін заговорив про свою відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський заявив, що частина полонених закатовано у Росії і повернуться лише тіла.

Також Знай.ua писав, надії Зеленського на "кумів" з Кварталу розбили остаточно