Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя" дивно пожартував з Руслана Рябошапки після того, як його на позачерговому засіданні Ради звільнили з посади генпрокурора.

Відповідне відео опублікував блогер Денис Казанський у Twitter-акаунті.

Так, в день голосування по своєму звільненню Рябошапка виступив перед депутатами, після чого достроково залишив парламент. На кадрах можна побачити, як Кива підходить до порожнього крісла генпрокурора і виливає на нього пляшку мінеральної води.

Ілля Кива у Раді, скріншот відео
Ілля Кива у Раді, скріншот відео

місце Рябошапки, скріншот відео
місце Рябошапки, скріншот відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дві хвилини тому тут був генеральний прокурор Руслан Рябошапка. Все, що від нього залишилося, – це мокре місце. Ось цей сцикун, як він збирався боротися зі злочинністю?", - сказав нардеп.

Також у мережі з'явилися фотографії, на яких видно, що таблички з ім'ям Рябошапки зняли з дверей його кабінету і викинули прямо в сміттєвий кошик.

таблички з ім'ям Рябошапки, фото Facebook
таблички з ім'ям Рябошапки, фото Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський не їде до Москви 9 травня. Про це повідомив глава МЗС України.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська співачка і політик Анастасія Приходько опублікувала в Facebook іронічний пост, в якому висміяла нардепа ОПЗЖ Іллю Киву.

Також портал Знай.uа писав, що Руслан Рябошапка демонстративно покинув позачергове засідання Верховної Ради, яка його звільнила.