Українці не припиняють обговорювати нещодавні зміни в Кабінеті міністрів України. Відставка прем'єр-міністра Олексія Гончарука та його уряду наробила галасу країні.

А сам колишній прем'єр сьогодні, 7 березня, помічений на рейсі в Лісабон авіакомпанії Wizz Air. Виявляється, Гончарук покинув Україну. Причини, за якими він полетів, невідомі.

Дякую команді та всім, хто нас підтримував

Друзі! Я вдячний нашій команді, кожному, з ким мав честь працювати останні півроку. Тепер ми рухаємося далі, щоб втілити все задумане, але поки не реалізоване, заради успішного майбутнього нашої держави.

Geplaatst door Олексій Гончарук op Zaterdag 7 maart 2020

Крім того, перед відльотом Гончарук записав відеозвернення до українців і зізнався про все. Каже, що під олігархів і рейтинги не підлаштовувався, а також не йшов на компроміси із совістю.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гончарук, кадр з відео
Гончарук, кадр з відео

"Друзі! Я вдячний нашій команді, кожному, з ким мав честь працювати останні півроку. Тепер ми рухаємося далі, щоб втілити все задумане, але поки не реалізоване, заради успішного майбутнього нашої держави", - заявиви Гончарук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук не збирається вставати з крісла прем'єра і подає до суду на Разумкова.

Також "Знай.ua" писав про відставку Гончарука — прийнято доленосне рішення для України.