У італійського політика Ніколи Дзінгаретті, президента столичного адміністративного округу Лаціо і лідера Демократичної партії Італії, яка входить в правлячу коаліцію, виявили коронавірусну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Про свою хворобу Дзінгаретті розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Політик стверджує, що почувається добре і буде працювати з дому.

Дзінгаретті запевнив, що планує строго дотримуватися карантину і рекомендацій лікарів, і таким чином хоче послугувати прикладом для італійців. Людей, що контактували з високопосадовцем, у найближчий час протестують на коронавірус.

Коронавірус в Італії, скріншот з відео
Коронавірус в Італії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дзінгаретті став першим італійським політиком високого рангу, у якого підтвердили коронавірусну хворобу.

Італія найбільше серед країн європи потерпає від епідемії коронавірусу. У країні зафіксовано вже 5883 випадків інфікування та 233 смерті від цього захворювання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус скосив слугу народу, дівчина навіть до парламенту не встигла зайти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп підписав "смертельний вирок" для коронавіруса, що задумали в Білому домі.

Також "Знай.ua" писав, Не так страшний коронавірус, як розповіді про нього - експерт показав справжню небезпеку "страшилки".