З Ірану прийшли новини про смерть депутатки Фатіми Рахбар, яка повинна була увійти до парламенту країни нового скликання. Відомо, що Фатіма померла від коронавіруса.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Рахбар було обрано за підсумками виборів до парламенту одинадцятого скликання, які пройшли 21 лютого поточного року, як представник Тегерана, до цього вона мала досвід депутатської роботи і входила до складу парламенту сьомого, восьмого і дев'ятого скликань.

Швидка в Ірані, фото: Iranian Red Crescent Society
Швидка в Ірані, фото: Iranian Red Crescent Society

На даний момент з 19 лютого, коли влада Ірану вперше повідомила про коронавірус, в країні зафіксовано 4747 випадків зараження, з них – 124 зі смертельним результатом. Коронавірус торкнувся абсолютно всі провінції Ірану, найбільша кількість випадків зафіксовано в Тегерані.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Влада Ірану прийняла заходи для того, щоб обмежити поширення вірусу, в тому числі скасували заняття в навчальних закладах аж до "нового року" (Ноуруза). В Ірані він розпочинається 20 березня, після чого - новорічні канікули. Також діють і рекомендації залишатися вдома і утриматися від необов'язкових поїздок - ближче до Ноурузу і під час нього, як правило, збільшується число міжміських подорожей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з*кс і горілка - в мережі назвали найефективніші методи лікування коронавіруса.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові наркоман взяв в заручники дитячий садок, - "погрожував викинутися з вікна".

Знай.uа писав, головний епідеміолог розповів, як міцний алкоголь допоможе боротися з коронавірусом.