Екснардеп Ірина Фаріон бурхливо відреагувала на новину про можливість стати Юлії Гришиній новим міністром освіти з банями, "бехою" і проваленими тестами. Як відомо, президент Володимир Зеленський може погодити кандидатуру Юлії Гришиної на посаду міністра освіти. Про це вона висловилась, зіславшись на новину УП на своїй сторінці у facebook.

Скріншот допису Фаріон

На думку Ірини Фаріон, команда президента шукає собі подібних. Екснардеп різко нагадала, що вони не можуть пропонувати те, що не є їхньою сферою інтересів та переконань.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

"Як не лайно, то тріска. Це звичне поле життя зграї зебілів. Вони не можуть пропонувати те, що не є їхньою сферою інтересів та переконань. Кожен шукає собі подібного. Тому знайшли. І знову занесли це тєло з чужого для України поля." Ірина Фаріон

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Допис Фаріон зібрав сотні лайків і коментарів.

"Боже, тримайте мене семеро!!! 🤔", "Розумні до розумного, а мянє до тябє"...., "Згадав Вас сьогодні, коли з 8 березня в ЗВО вітали гуринь :) (фемінітив від слова гуру). Членка - це тільки початок феміністичного свята :) :) :)", "Це вже рівень ДНР", "Казав же Рябошапка, що в них всіх освіта на рівні 3х класів", " Вибачте, пані Ірино,що мущу Вам, філологу, робити зауваження, - не треба вживати це незрозміле слово "лайно". Гівно - так буде зрозміліше для всіх", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Фаріон показала справжню оргію.

Як повідомляв Знай. ua, одіозна ірина Фаріон обізвала українців "хворими" і закликала "скинути" Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Фаріон порівняла російськомовних українців з представників ЛГБТ.