Як відомо, у неділю, 8 березня, вся Україна святкує Міжнародний жіночий день, а всі дами активно отримують подарунки та привітання. Бізнесмен, журналіст і політолог Андрій Пальчевський теж поспішив привітати всіх жінок з їх святом. Своє відеозвернення він розмістив на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Андрій Пальчевський, скріншот відео Facebook

Так, політолог заявив, що 8 березня не є Міжнародним жіночим днем, а є народним.

"Це народний жіночий день. У всякому разі для нашого народу. Що б ми робили в цій країні, якби не наші жінки?", - сказав Пальчевський.

Також він побажав всім жінкам міцного здоров'я, любові та навіть зобов'язався за всіх чоловіків виносити сміття і не зраджувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Усім Вам міцного здоров'я, любові, менше вірусів у школі та вдома. Обіцяємо виносити сміття, не прогулювати школу та не ходити наліво", - побажав Пальчевський.

народный женский !

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 8 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський заявив, що готовий кинути всі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський дав поради українцям, як вижити під час коронавіруса в країні.