Нещодавно український інформпростір кошмарило від фотографій обкладинок, з яких стало зрозуміло, що президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю авторитетній британській газеті The Guardian. Пізніше Офіс президента виклав українську версію цієї розмови для загального доступу. Так, стало відомо, що журналіст питав главу держави про стосунки з олігархом Коломойським.

Репортер зазначив, що в Україні багато говорили про те, що відносини між Зеленським і Коломойським дуже близькі і дружні. Тому він запитав, якими зараз є ці відносини і чи чекає президент чогось від олігарха. На це лідер відповів: "Ні, нічого". Журналіст тут же уточнив, чи дзвонить Володимир Олександрович Коломойському щось питати, на що президент відповів "Ні". Зеленський додав, що всі знають, що він нікого не влаштовує працювати на державні підприємства.

Володимир Зеленський, фото - Getty Images
Володимир Зеленський, фото - Getty Images

За словами президента, у нього є кілька друзів, які з ним працюють. Вони разом навчалися або давно дружать, і він довіряє цим людям, але вони не мають відношення до держпідприємств. "Мій товариш Андрій Єрмак – він став керівником Офісу, та я його знав 10 років до того. Моя помічниця Маша була моєю помічницею, коли я керував і каналом, і "Студією Квартал 95". У мене є п'ять людей, з якими я пройшов певний життєвий шлях", - сказав президент. І тут журналіст запитав його про Андрія Богдана – чи пов'язана "історія з Богданом" з Коломойським. На це Зеленський відповів, що не хоче це коментувати, але зазначив, що пройшов з Богданом довгий шлях. "У мене не було з ним відносин до політики. Ми пройшли всю виборчу кампанію, а потім – досить велика кількість місяців роботи разом. Це трохи про інше, це про людські відносини", - заявив президент України.

Володимир Зеленський, фото - Getty Images
Володимир Зеленський, фото - Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Трамп поставив Зеленського на один щабель з коронавірусом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленського для The Guardian фотографував спец з РФ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський скоїв зухвалий вчинок і "прогнав" з України провідні компанії.