Володимир Путін виступив проти відмови від обмежень на кількість президентських термінів. Разом з тим він підтримав поправку за якою обнуляються президентські терміни.

Держдума вже підтримала голосуванням обнулення термінів Путіна через Конституційний суд. Держдума підтримала поправку про зняття обмежень по кількості президентських термінів.

Таким чином, Володимир Путін буде мати законне право балотуватися на наступних виборах 2024 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 10 березня після промови Путіна.

Володимир Путін, фото: сайт президента РФ
Володимир Путін, фото: сайт президента РФ

Таким чином депутати Держдуми фактично дозволили Путіну балотуватися на наступних президентських виборах у 2024 році і, теоретично, на наступних виборах після них - аж у 2030 році.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Путіна, в тому, що зараз в Росії необмежену кількість президентських термінів, немає нічого дивного.

"В багатьох країнах немає ніякого обмеження по термінах обрання президента. На Заході, в тих же Штатах, з історичної точки зору зовсім недавно це було скасовано", – додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін обламав Зеленського і всіх українців всього одним відповіддю.

Як повідомляв Знай. ua, Путін затаїв величезну образу на Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Путін несподівано натякнув на власну відставку.