У Києві правоохоронці затримали 15 людей, які підозрюються у побиті радник секретаря РНБО з реінтеграції та відновлення Донбасу Сергія Сивохо. Наразі вже відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Варто зауважити, що побиття радника РНБО сталася під час презентації "Національної платформи примирення і єдності". Відтак, активісти, серед яких були й націоналісти, зірвали захід, назвавши Сивохо зрадником і ворогом України, а потім, коли останній хотів покинути місце, невідомі кинули його під ноги.

Фото з місця побиття
Фото з місця побиття

"Після вчинення правопорушення молодики намагалися втекти, однак 15 активних учасників доставили до Печерського управління поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень. Поліцейські продовжують пошуки всіх учасників інциденту", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Окрім цього, якщо вину зловмисників доведуть, то їм загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк чотирьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сивохо відреагував на власне побиття в КВЦ "Парковий", заявивши, що Україні потрібен мир, але не усі його хочуть, натякнувши на націоналістів та їх лідера – Андрія Білецького.

Як повідомляв Знай.uа топ-3 міністрів уряду Шмигаля, які багатшою навіть Зеленського.

Знай.uа писав, Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді — зламався на питанні про Крим.