Український телеведучий, політичний діяч Андрій Пальчевський зустрівся у ефірі із відомим Сергієм Сівохо. Про це він розповів у інтерв'ю Politeka.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Можливо інші кандидати по 49 округу думають, що ви білий, м’який і пухнастий, як Юлія Володимирівна? А насправді ж у середині ховається Барс?", - поцікавився Пальчевський у Сівохо.

На секундочку задумавшись, Сівохо сказав, що про Барса не знає, але залізний стержень по крайній мірі точно є.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сівохо розповів, що під час роботи на окрузі його сильно порадували люди. За його словами, багато прихильників, вони всі адекватні, абсолютно безкорисливо відстоюють свою точку зору, яка буде корисною для України.

Пальчевский спробував дізнатись у Сівохо про мир на Донбасі і коли його можна чекати, але точно сказати про це не може ніхто. Не все від нас залежить.

Сівохо розповів, що поспілкувався із бастуючими шахтарями. Його шокувало те, що їхня зарплата 5 - 6 тисяч гривень. Працюють під землею, по-чорному і по 2 місяці не отримують навіть цих нікчемних грошей. Шахтарі беруть продукти на борг у магазинах, а як отримуюьть гроші - віддають

"Це катастрофа. Я вивчаю зараз цю ситуацію. Люди хочуть спокійно жити і працювати, а не відчувати постійний тиск. Люди просто хочуть бути щасливими", - каже Сергій Сивохо.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Люди від безвиході рятуються, як можуть. Сівохо закликав українців бути свідомими і не наступати на ті самі граблі. Три проблеми, які він вирішуватиме на Донбасі - вода, дороги і нові робочі місця.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до Петра Порошенка.