Відомий український журналіст та політолог Андрій Пальчевський заявив, що українська влада абсолютно не готова до смертельного коронавірусу, який все більших обертів набирає по всьому світі, та не хвилюється за здоров'я мешканців держави.

Про таке він заявив під час інтерв'ю для видання "Politeka".

"Ми абсолютно не готові до лікування, в нас немає необхідних лікарень, а особливо в столиці. Виходить мер, і називає ці убожества інфекційними лікарнями. Вони туди покладуть десять людей, і все. А далі, що ми будемо робити? Людям потрібна якісна допомога у боротьбі з коронавірусом, а не така, як зараз", - сказав він.

Пальчевський, скріншот з відео
Пальчевський, скріншот з відео

Водночас політолог навів приклад щодо інших держава, де тамтешня влада дає приклад власним мешканцям, а також вживає кардинальні заходи щодо збереження їх.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Всі великі люди повинні подавати приклад, а хто з наших, "мать його", керівників подає цей приклад. Вони то збираються 500 людей у Верховній раді, то вони платформи збирають. Політики думають, що їх не торкнеться цей вірус? Звісно, що торкнеться, потрібно вже вживати ефективні заходи…", - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський заявив, що готовий кинути всі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський дав поради українцям, як вижити під час коронавіруса в країні.