На Троєщині знищують рідкісні парки, не будують дитсадки і школи, зате влаштовують торгівлю просто на дорозі і безладно ліплять багатоповерхівки. Все це тому, що Троєщиною керують ″рішали″ з команди Кличка.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″ НеДобрий вечір″.

Блогер показав у всій красі так званих ″рішал на районах″ від Кличка, які є джерелом всіх наших бід киян.

Ігор Лесєв розповів, що робиться на Троєщині і як ″прикольні хлопці″ з команди Кличка її ″доять″.

Блогер зазначив, що весь район знаходиться під контролем невеликої групи осіб, які всі є депутатами Київради і ″всі з фракції Порошенко-Кличко ″Солідарність″.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Журналіст поіменно назвав всіх ″смотрящих″ Троєщини: Снопков, Старостенко, Зубко и Сергій Майзель.

″І ось ця бригада - Снопков, Старостенко, Зубко і Майзель - сьогодні керують Троєщиною. Натуральна ОПГ - організована прикольна група″.

Лесєв дав вичерпну характеристику персонажам цієї ″компашки″.

″Ось давайте подивимося, як живе сьогодні Троєщина і весь Деснянський район столиці. У району досі немає голови. Попередній глава району Заболотний був звільнений Зеленським ще в липні минулого року. Зараз на дворі березень 20-го. Весь цей час виконуючим обов'язки глави числиться Сергій Снопков. Людина з обойми Кличка і Порошенка. І їх це абсолютно влаштовує. тому що Троєщина залишається в повній орбіті впливу цієї пари″, - зазначає блогер.

Юрій Зубко - головний лобіст київських забудовників на Троєщині.

″Щоб розуміли, Зубко - це колишній керуючий Київміськбуду. І у людини починається сверблячка, якщо він бачить в місті незабудований п'ятачок″.

Сергій Майзель - найближчий підручний Кличка, і ″головний майстер по схемам на транспорті″. Лесєв назвав його ″найцікавішим песонажем в цій компашці″.

Блогер нагадав, що за президенства Януковича Майзель був депутатом від ″Партії регіонів″ у Снятинській районній раді на Івано-Франківщині. ″А відразу після Майдану він уже в ″Солідарності″ Порошенка і Кличка″, - зазначив Лесєв.

Блогер розповів про ″діяльність цієї пацанви.

″Вони доять Троєщину вздовж і поперек. Перекуповують за безцінь комунальну власність. Схематозят на транспорті. Хоч куди сунься - скрізь ця бригада Кличка″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесєв прокоментував заміну прем'єра

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Також портал Знай.uа писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус