Соліст українського гурту "Океан Ельзи" і ексглава партії "Голос" Святослав Вакарчук вперше прокоментував заяву Андрія Портнова про відкриття кримінальної справи проти нього. Про це повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News.

"Я не чув про справу. Я сплачую податки і не коментую провокації", - відповів журналістам Вакарчук.

Раніше колишній радник Віктора Януковича, адвокат Андрій Портнов розповідав, що ДФС на підставі його заяви зареєструвала кримінальне провадження та розпочато розслідування щодо Вакарчука.

"Будуть розслідувані обставини отримання фігурантом 13 млн. від швейцарської компанії нібито за концерти минулих років. Також будуть перевірені слідчим шляхом його транзакції на швейцарські рахунки офшору з Британських Віргінських островів. Розслідування проводиться за ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України - відмивання (легалізація) грошових коштів в особливо великих розмірах", - заявив Портнов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук передав управління партією "Голос" жінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, зміна керівника партії "Голос" Святослава Вакарчука допоможе партії відновити свій рейтинг.

Також портал Знай.uа писав, що українці згадали найбільші провали Вакарчука в "Голосі".