Нещодавно відомий співак та народний депутат Святослав Вакарчук, дав розлоге інтерв'ю Оресту Сохару, ведучому "Орестократії".

Саме там, він "попався на гарячому", коли йому поставили питання про відвідування IT-компанії у Білорусії. На що він відповів, що передав всі корпоративні права і не використовує це як бізнес.


Проте найцікавіше звучало потім, Вакарчук заявив, що не знає, скільки йому заплатили за корпоратив у Мінську.

Лідер партії "Голос", відповідаючи на питання про виступ в Мінську, сказав, що він не веде ніякої бізнес-діяльності, не знає скільки хто і де отримує, це не його справа.

Це усміхнуло ведучого, адже ймовірно він і не очікував, що співак зізнається, або зможе вигадати щось краще.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Нагадаємо, раніше Сенцова порівняли з Вакарчуком


Як повідомляв портал "Знай.ua", у партії фронтмена музичного гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука "Голос" стався розкол.


Також "Знай.ua" писав, що нардеп партії "Голос" Святослав Вакарчук не заплатив податки з мільйонних доходів від випуску деяких альбомів гурту "Океан Ельзи".