Новопризначений міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець на засіданні комітету українського парламенту з питань нації озвучив несподівану заяву про те, що в нашій країні від коронавірусу "помруть всі пенсіонери".

Про це стало відомо завдяки повідомленню нардепа Ярослава Залізняка в мережі Facebook.

Ілля Ємець, Скріншот: YouTube/право на владу
Ілля Ємець, Скріншот: YouTube/право на владу

"Новий міністр охорони здоров'я тільки що на засіданні профільного комітету заявив, що через вірус "помруть всі пенсіонери"... Це транслює канал "Рада", дивляться громадяни. І головне - це не відповідає дійсності… Поставив питання міністру. Дав можливість виправити помилку. Відповідь, звичайно така, що незрозуміло - заспокоїв або нагнав ще паніки", - написав Залізняк.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ілля Ємець сказав, що на коронавірус "діти не хворіють, а пенсіонери помруть". Варто також зазначити, що пізніше Ілля Ємець вибачився за свої слова.

"Прошу вибачення за те, що десь щось не так сказав", - відповів він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа "Наймичка народу" Богуцька порадила українцям лікуватися від коронавіруса сексом і алкоголем.

Знай.uа писав, варто дезінфікувати смартфони, щоб не заразитися коронавірусом? Експерти дали відповідь.