Відомий український політолог та журналіст Андрій Пальчевськй розкритикував президента України Володимира Зеленського, який виділив сміхотворні кошти для боротьби з коронавірусом в державі. А також додав, що теперішню владу вже давно варто "гнати в шию", бо вона вміє тільки обманювати.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Практика сучасного керівництва – це стратегія "забрехати" власний народ до того моменту, поки вони, "до чортової матері", звідти не по злітають. Два місяці тому ваш покірний слуга почав голосити про те, що на Україну насуває серйозна епідемія.

Андрій Пальчевський, фото: Рoliteka
Андрій Пальчевський, фото: Рoliteka

Нам розказували, що потрібно мити руки, провітрити автобуси і все буде добре. А тепер Зеленський виділив аж 100 мільйонів гривень – це смішна сума, яка у них, у депутатів та міністрів, лежать на тумбочці. Це просто ганьба", - сказав Пальчевський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

нет доверия властям/ верим только людям

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 14 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський заявив, що готовий кинути всі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський дав поради українцям, як вижити під час коронавірусу в країні.