Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про те, що потрібно зробити в Україні для забезпечення безпеки громадян від коронавірусу. Відповідне відео Пальчевський розмістив у Facebook.

"зараз! закрийте все, крім продукт і аптек/ як у всьому світі! обманщики..", - написав він під відео.

Андрій Пальчевський вперше на відео звернувся до своїх шанувальників у медичній масці.

"Андрій Пальчевський в масці і на самоізоляції, щоб послабити ймовірність зараження. Що стосується самоізоляції – це найнадійніший спосіб, який не відбувається в нашому світі, тому що ні керівник країни, ні керівник міста Києва, в якому я живу, не розповідає народу про серйозну небезпеку, яка нависла. Всі міста вже давним-давно закрилися, надзвичайний стан введено скрізь, крім України, хоча ми знаємо, що саме у нас найменша готовність до прийому хворих і найбільша ймовірність захворювання. Тому що ні німецьких, ні австрійських заробітчан в Італії немає, вони всі тут, вони приїхали. І той журналіст, який летів рейсом з Мілана, проявив ознаки хвороби і зараз йому буде проведений тест, а далі цей експрес-тест повинен бути пересланий в лабораторію Громадського здоров'я", - розповідає Пальчевський.

При цьому він розповів, що з 4 осіб, яких досліджували таким чином і внесли в зону ризику, досі не було досліджено Громадський лабораторією.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

"Виходить так – на місцях люди сигналізують про хвороби, а нагорі все робиться для того, щоб це закрити. Ви розумієте, гра в мовчанку з власним народом нам відома, особливо моєму поколінню, яке пережила Чорнобиль. А молодим людям я звертаюся – хлопці, носіть маски, якщо є можливість, ви таким чином не заразіть ваших мам, тат, дідусів і бабусь. І це буде солідарність поколінь", - розповів Пальчевський.

закройте все! обманщики...

сейчас! закройте все, кроме продуктовых магазинов и аптек / как во всем мире! обманщики...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 16 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував Зеленського з-за "смішною" боротьби з коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський закликав Зеленського взятися за голову і за коронавірус.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський завойовує симпатії киян і завзято вступає в боротьбу з Віталієм Кличком за крісло мера столиці.