Скандально відомий український журналіст Олексій Дурнєв опублікував нове відео на своєму YouTube-каналі, в якому спробував розібратися з чого ж складається раціон харчування народних депутатів у Верховній Раді. Варто зазначити, що журналіст в будівлі парламенту зустрів багатьох старих знайомих, котрим вдалося поставити кілька "апетитних" питань.

Дурнєв скріншот: YouTube
Дурнєв скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Aleksey Durnev, де було опубліковано відео під назвою "Що їдять депутати Верховної Ради", в рамках програми "Їжа Дурнєва".

Варто зазначити, що Олексій Дурнєв дуже хотів побачитися зі слугою народу Миколою Тищенком, однак цього не сталося. Журналіст зустрів колишнього ведучого, а тепер депутата Олександра Скічка, який розповів, що їсть у Раді салат "Олів'є". Також Дурнєву колишній голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що любить їсти в Раді гречку. А ось Ілля Кива з "ОПЗЖ" зізнався у гастрономічному коханні до телячого язичка.

Повне відео можна переглянути за посиланням нижче:

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина нардепа Волошина звернулася до українців через коронавірус – коли встигли шакалів перетворитися?

Як повідомляв Знай.uа "Який шлак!", - Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на хорошого батька.

Знай.uа писав, скандальна Фреймут з Лондона розповіла українцям, що не можна пхати в рот.