Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про те, які заходи вживаються для безпеки громадян від коронавірусу і задав питання владі, чому так мало робиться. Відповідне відео Пальчевський розмістив у Facebook.

"Завершив огляд міжнародної преси. З'єднаний Штати Америки, CNN – ситуація з коронавірусом важче, ніж Друга Світова війна, Велика депресія і 11 вересня разом узяті, пишуть американці. У мене питання до наших влади – якого хріна за 3 місяці, коли почалася ця епідемія не було налагоджено ні виробництво масок, ні апаратів вентиляції легенів, а саме ці апарати викликають найбільшу тривогу в мене і всіх інших, хто в темі", - зазначає Пальчевський.

Політолог зазначив, що у важкому випадку саме ці вентилятори здатні врятувати життя.

"Я вже не кажу про те, що ця тактика "давайте мовчати, не будемо робити аналізи" призвела до того, що на вулицях не ведеться роз'яснювальна робота, ніде немає плакатів правильних. Де виробництво окулярів? Де виробництво протичумних костюмів, які повинні бути? У чому будуть працювати лікарі, зараз якщо перші доктора почнуть панікувати при контакті незахищеному? Особиста відповідальність президента – це все зрозуміло, але нам же треба дожити", - каже політолог.

Пальчевський зазначив, що англійці радять літнім людям не виходити на вулицю 12 тижнів.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Що важко було за 3 місяці підготуватися? Зате підготувалися до голосування землі. Вчора, слава богу, стараннями керівництва парламенту, це питання було знято, а то ще б і земельку продали. Ну йолки-палки, ну де ж ми живемо?", - дивується Пальчевський.

кто, б..., ответит???

кто, б..., ответит???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 18 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський закликав Зеленського взятися за голову і за коронавірус.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський розкрив плани депутатів.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський терміново звернувся до влади.