Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що у зв'язку з карантином, який спричинив коронавірус, відтепер в Україні медичних працівників будуть доставляти до місця роботи безкоштовно.

Про таке він розповів під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

"Буде виділятися додаткове фінансування і будуть організовані додаткові рейси доставки працівників медичної сфери. І хочу анонсувати: деякі служби, так звані карпулінгові, вони запропонують і ми завтра про це проінформуємо суспільство; медичних працівників вони будуть безкоштовно розвозити та доставляти до лікарень", - сказав він.

Криклій, фото з вільних джерел
Криклій, фото з вільних джерел

До слова, карпулінг – це спільне використання приватного автомобіля за допомогою сервісів з пошуку попутників. При цьому витрати на пальне розподіляються пропорційно та обирається оптимальний для всіх учасників поїздки маршрут без значних відхилень від основного маршруту водія.

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лукашенко вирішив "прикольнутися" та налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео.

Також "Знай.ua" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає на українців.