Карантин і загроза коронавірусу внесли зміни в життя всіх українців. Не виняток і народні депутати – тепер їм доводиться бути на роботі у Верховній раді із засобами індивідуального захисту. Особливо гостро це питання постало після інформації про зараження коронавірусом одного з нардепів Сергія Шахова, повідомляє "Страна.ua". Так в чому ж ходять на роботу народні обранці, давайте подивимося.

Старожилка парламенту Юлія Тимошенко з'явилася в карантинній Раді в незвичайному чорному респіраторі. За словами лідерки "Батьківщини" – ця маска ще зі старих запасів, і знайшлася в її домі тільки чорна.

А ось народні депутати від "Слуги народу" Олександр Санченко і Олександр Ткаченко виділилися – прийшли на роботу в Urbanmask від шведського виробника медичних товарів Airinum. До речі, такі брендові маски в Україні коштують понад дві тисячі гривень.

Олександр Санченко і Олександр Ткаченко, фото - Instagram-сторіс
Олександр Санченко і Олександр Ткаченко, фото - Instagram-сторіс

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Представниця "Опозиційної платформи – За життя" Наталія Королевська вибрала противірусний респіратор з клапаном. У ньому вона не тільки була на засіданнях парламенту, але не знімала навіть в кулуарах.

А депутат від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв здивував дуже незвичайним вибором маски. Це не захисна, а тренувальна маска, яка імітує тренування у високогір'ї, створюючи ефект гіпоксії. Така маска зміцнює діафрагму і збільшує об'єм легенів.

Володимир Ар'єв, скрін з відео
Володимир Ар'єв, скрін з відео

Що стосується лідера "Голосу" Святослава Вакарчука, то він злегка виділився тим, що прийшов на роботу у звичайній медичній масці.

Святослав Вакарчук, скрін з відео
Святослав Вакарчук, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.