Скандально відома Ірина Фаріон, не порадувала українців самоізоляцією і вирішила розповісти, як у неї йдуть справи під час карантину. Екснардепка продовжує боротися за "свободу" пересуваннями по вулиці і історіями про свої проблеми.

Ірина Фаріон не змогла знайти захисну маску і пісочок для своєї кішки, однак звернула увагу на те, як пенсіонерки обговорюють тему поширення коронавірусу. Про це стало відомо завдяки повідомленню Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

Випхалася я нині з хати по пісочок для киці і по маску. І що бачу: пенсіонери, себто їхні палички, пересуваються в просторі з особливою маєстатичністю. Майже ритуально. Бабця назустріч бабці: - Як там твоя корова-вірус? Нема чим до села доїхати! - Та йой.... П.Н. Звісно, пісочку нема. Масок і парацитамону також. Тримаймося. У країні передусім війна! І Зе-вірус!!!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, "постійно мутує", - Фаріон згадала про л*йно і образила українців через коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа Фаріон плюнула в обличчя команді Зеленського - "Як не гівно, то тріска".

Знай.uа писав, у Києві "Пузата хата" влипла в скандал через дивні забобони, жінки - на вихід.