Слідом за депутатом Сергієм Шаховим, коронавирусную підхопив інфекцію і його соратник депутат Сергій Вельможний. Про це стало відомо з повідомлення самого Шахова на сторінці в Facebook. На момент написання новини, Вельможний разом з сином госпіталізовані в Новоалександровскую лікарню.
Відзначимо, що 16 березня Вельможний був на погоджувальній раді Верховної Ради з усіма головами фракцій. А це означає, що коронавірусна інфекція незабаром може захопити всю Верховну Раду.

"Член моєї команди Сергій Вельможний з сином теж потрапили в лікарню. Теж в Новоалександровскую привезли. Підтвердився вірус. Зроблять рентген вже завтра, щоб не було пневмонії. Це дуже важливо", - сказав Шахов.

Через якийсь час Вельможний спростував наявність у себе коронавірусу. Він заявив, що знаходиться в лікарні, проте, тест дав негативний результат.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вельможний був обраний на 112 окрузі (Луганська область), член комітету з правової політики. В минулому скликанні він був помічником Шахова і керівником його благодійного фонду.

Нагадаємо, хворий коронавірусом нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття: "Температура піднялася". Схоже так у нього починалася пневмонія.

Як повідомляв портал Знай.іа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.іа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим коронавірусом на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив в коментарях журналістам.