Президент Володимир Зеленський заявив, що в України із-за кордону доставили експрес-тести, маски, а також апарати штучної вентиляції легень, які допоможуть боротися з коронавірусом в державі.

Відповідний ролик він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

"Сьогодні вночі в "Борисполі" приземлився наш літак з Китаю. Він доставив тест-системи полімеразної ланцюгової реакції, а також експрес-тести, апарати штучної вентиляції легень, маски, захисні костюми та ще багато чого необхідного. Цей вантаж буде розподіллено по всіх регіонах нашої країни, він надійде до лікарень, лабораторій, до поліцейських, прикордонників та наших військових", - сказав він.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Водночас український лідер подякував усім українцям, які борються та не допускають розповсюдження коронавірусу по всій державі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Ми починаємо новий тиждень боротьби проти коронавірусу, під час якого нам знадобиться ще більше витримки. Попередні дні довели: ми – сильна нація. Я пишаюся кожним, хто віддає власні сили й знання, щоб зупинити поширення недуги Україною", - підкреслив президент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук жорстоко змішав з брудом скандальну Геращенко, дісталося і Порошенку.

Як повідомляв Знай.uа закликаємо Зеленського: у "Слузі народу" розкол, нардепи повстали проти рішення по ОРДЛО.

Знай.uа писав, Україна закриває кордони через коронавірус, офіційна заява РНБО - відео.