Народні депутати планують зібратися у Верховній Раді на позачерговому засіданні у четвер, 26 березня. Про це повідомляє джерело в партії "Слуга народу", передає Радіо Свобода.

Стало відомо, що вранці перед засіданням заплановано зустріч самої пропрезидентської фракції. При цьому як мінімум 20% "Слуги народу" поки не готові брати участь у позачерговому засіданні через поширення коронавірусу серед депутатів.

У свою чергу нардеп Олександр Качура зазначив, що в Раду закуплять окуляри, респіратори та рукавички.

"За моєю інформацією, апарат Верховної Ради закуповує окуляри, респіратори 3-го ступеня захисту, костюми, рукавички і будуть видавати їх народним депутатам", - розповів політик у коментарі Pavlovsky News.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто уточнити, що анонсу на сайті парламенту досі немає, а значить, інформація є неофіційною і непідтвердженою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Тимошенко зважилася на відчайдушний крок у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.