Епідемія коронавірусу торкнулася величезна кількість країн. Росія не стала винятком. Незважаючи на те, що карантин довго не оголошували офіційно, підприємства та заклади в регіонах поступово закривалися. Всі чекали офіційної реакції Володимира Путіна на ситуацію з коронавірусом в Росії. І дочекалися. Ефект, правда, вийшов не дуже приємним.

Сьогодні Путін виступив у прямому ефірі, і заявив, що наступний тиждень офіційно буде неробочим. Також президент Російської Федерації закликав людей дотримуватися рекомендацій Моз. Біржі відразу ж відреагували на події, і рубль тут же почав опускатися. За підсумками торгів на Московській біржі, долар піднявся до позначки 79.20 руб. Таким чином стрибок склав відразу 2 рублі 20 копійок. Експерти не виключають подальше зростання російської валюти в найближчі дні.

Економіка Росії на початку 2020 року переживає черговий шторм. Обвал котирувань нафти і початок пандемії коронавірусу вже призвели до того, що рубль виріс на 18 рублів з початку року. 31 грудня 2019 року курс американської валюти становив 61 рубль за долар.

Звернення Путіна, провалившее рубль

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.