Дружина Кожари колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари зізналася, що вбивство Сергія Старицького, якого знайшли мертвим у їхньому помешканні, було випадковим.

Про це розповів адвокат Кожари під час судового засідання.

Варто зауважити, що ще 22 лютого в домі Леоніда Кожари був знайдений труп підприємця Старицького з вогнепальним пораненням, скоєним із нагородної зброї власника будинку. Тоді заявлялося, що загиблий вчинив самогубство, адже в той момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку.

Затримання Кожари, фото facebook Геращенка
Затримання Кожари, фото facebook Геращенка

Наразі ж дружина колишнього міністра пролила світло на цю справу. Відтак, у відповідній заяві, яку вона вже подала правоохоронним органам, йдеться про те, що Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. А коли ж вона спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч", – заявив адвокат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у будинку ексголови МЗС Кожари знайшли застреленого чоловіка, - поліція

Як повідомляв портал "Знай.uа", син соратниці Януковича звів рахунки з життям, що відомо.

Також Знай.uа" писав, Польща кардинально змінює міграційну політику, працівникам час збирати валізи