Колишній президент України Петро Порошенко прийшов на допит. Під стінами ДБР помітили його дітей та компанію молодих студентів, які прийшли його підтримати, та, й мовірно, захистити від націоналістів.

У соціальних мережах відзначають, що Порошенко в буквальному сенсі ховався як щурик за спиною дітей, щоб його не дістали і прості українці, які готові були накинутися, - пише

Петро Порошенко

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Доки Порошенко знаходився на допиті, під будівдею діти розгорнутли плакати з написом "Порошенко наш Президент".
Джерело зазначає, що після допиту Порошенко вийшов білий як смерть і швидко зник за натовпом охоронців, проте його все одно встигли закидати яйцями.

Діти також швидко зникли на двох автомобілях. Ніхто з них не постраждав.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Що відбувалося на допиті Порошенка

Як стало відомо, на допиті Порошенку поставили конкретні запитання, які безпосередньо стосувалися його офшорів та ухилення від сплати податків в Україні, розкрадання держбюджету.
Крім того, торкнулися питання і скандальної формули розрахунку тарифів на електроенергію "Ротердам +". Підозрюваний зрозумів, що хтось злив інформацію правоохоронцям і був просто в жаху.
Він нічого не відповідав і казав, що нічого не знає. Також він посилався на статтю 63 Конституції України.
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що допит п'ятого президента Петра Порошенка стосувався ухилення від податків при купівлі-продажу телеканалу "Прямий".
Про це він написав у Telegram. За його словами, другий допит екс-президента в ГБР тривав дві години.
Нагадаємо, Луценка підозрюють у затягуванні, а то й знищенні розслідування по справі Майдану.

Як повідомляв портал Знай.ua, майбутнє Петра Порошенка показали в одному відео.

Також Знай.ua писав про те, що мережа регоче з цирку, який влаштував Петро Порошенко у вагоні з вчителькою.