Голова управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк висунув звинувачення в бік Генерального прокурора України Юрія Луценка. Горбатюк переконаний, що наказ Луценка про реорганізацію його структури веде до затягування, а то й до знищення розслідувань по справах Майдану.

Сергій Горбатюк
Сергій Горбатюк

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це, зокрема, повідомляє Telegram-портал "Шептун".

На думку Горбатюка, генпрокурор розвалив справи своїм наказом про ліквідацію в ГПУ відділу криміналістичного супроводження попереднього розслідування та інформаційно-аналітичної роботи.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Тепер чекаємо ответочку від Луценка на його сторінці в Facebook. Нехай знову розповість про неймовірну кількість обвинувальних вироків, як він працював більше всіх, а взагалі подивіться на НАБУ і САП, там ще гірше." - повідомляється в каналі.

Як розповів Сергій Горбатюк, в новому управлінні організації та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини спеціальної категорії не буде нинішнього керівника групи прокурорів управління спецрозслідувань ГПУ Олексія Донського.

"Тепер виведе з керівництва Олексія Донського, а мене або когось з наших прокурорів і слідчих не призначить. А потім можна впливати на ці розслідування як завгодно. Крім того, рухатися ті виробництва не будуть".

Прес-секретар генпрокурора вже почала "переводити стрілки" і звинувачувати Горбатюка у відповідь:

"Де результати роботи? Для Генерального прокурора України Юрія Луценка завершення розслідування по справах Майдану є строковим. Луценко домігся вироку Януковичу. Чому Горбатюк не почав процедуру заочного засудження Кусюка?"

Нагадаємо, працівники НАБУ і САП проводили обшуки в Окружному адміністративному суді Києва.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилась ще одна резонансна справа Окружного адмінсуду Києва

Також Знай.ua писав, майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.