Народний депутат України від "Слуги народу" Олександр Дубинський звернувся до своїх читачів в соцмережах з приводу історії з ринком землі. Він вважає, що країні пропонують за копійки продавати найкращий у світі чорнозем.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Олександра Дубинського в мережі Facebook.

"Про**енная, до речі, історія виходить з ринком землі. Знаходиться в переддефолтному стані країні пропонують дозволити продаж землі за 8.8 млрд доларів подачки від МВФ. Ось вам і вся ціна найкращого чорнозему в світі. Який потім заберуть в рахунок сплати зовнішніх боргів, які тепер "захищена стаття бюджету", - пише Дубинський.

Пост в Telegram Олександра Дубинського, скріншот
Пост в Telegram Олександра Дубинського, скріншот

Коментатори не пройшли повз такого спостереження народного депутата і поділилися своїми думками під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"прям бачу як МВФ набирає в кишені землю)))", " Це буде кінець...", " І я зможу нарешті купити собі 4 га землі.", "Дві місяць тому ви де були?", "Ага, заспівай пісеньку про 100 кацапских млрд для бабусі бені)))", " Саша, хто керує Зеленським?", "Навіть барига не продав, а 95 квартал", - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дубинський показав темну схему Шмигаля по лісах Закарпаття.

Як повідомляв Знай. ua, Хорошковський на особистому літаку привіз в Україну коронавірус.

Також Знай. ua писав, що Дубинський опублікував документ з судимістю улюбленця Ємця.