Журналіст Олександр Дубинський, який баллотируетя у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по 94-му виборчому окрузі, розповів про атаці клонів, яка обрушилася на нього на його окрузі.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Олександр розповідає, що вже з'явилося близько шести осіб, які виступають від громадських об'єднань, політичних угруповань, приватних підприємств та інших організацій, названих "Слуга народу". Вони не мають ніякого відношення до однойменної партії. Крім того, на окрузі з'явилися ще три Дубинских, що представляють ПП "Слуга народу". Журналіст висунув їм жорсткий ультиматум, щоб вони протягом доби знялися з виборів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що стосується ось цих от всяких фейкових Слуг народу, типу об'єднання, громадських організацій, утворювань, угруповуваннь і так далі — з ними простіше. Ці люди у виборчій кампанії відтягувати голоси не будуть. Їх завдання інше — вони працюють в якості контрагітації. Використовуючи назву "Слуга народу" розклеюють листівки в стилі цієї партії "Слуга народу", в стилі Зеленського, і там пишуть всяку х*ню" - злиться Дубинський.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Олександр зазначив, що двоє клонів родом з Черкаської області — Вадим і Максим Дубинские. Він припустив, що їх підібрав мер міста Сміла Олексій Цепко в інтересах нардепа Ігоря Кононенка, який теж балотується по 94-му округу. А реєстрував і проводив операцію журналіст Жан Новосельцев, керівний "17 каналом". Всі вони разом з'являються на відео, фрагмент якого показав Олександр Дубинський. Кандидат чітко натякнув, що вся група виділяється сепаратизмом:

"Чому я їх пов'язую: мера Сміли і Жана Новосельцева? Тому що вони разом з'являються на відео Жана. Це технологія Ігоря Кононенка. Новосельцев і Олексій Цепко активно популяризують тему георгіївських стрічок,хочуть у них по Майдану, розповідають, що вони адекватники. Новосельцев взагалі "Росії 24" водив у себе по 17 каналу. Так що, вітаю Кононенко - він найняв собі акх околосепаратистов. Рука Кремля, Кононенко, Порошенко, сепары, георгіївські стрічки — це все там"

Дубинський підкреслив ще раз, що у цих "клонів" є рівно добу:

"Якщо протягом доби ви не приймете рішення про те, щоб знятися з виборчих перегонів, якщо, звичайно, ви не прийняли рішення висуватися за покликом серця, ну що ж, по всій строгості закону. За бажання балотуватися без бажання балотуватися, за участь у передвиборній технології. Вже зараз в Обухівському відділку поліції порушено кримінальну справу проти ось цих от Дубинских".

Нагадаємо, 2 липня, на Майдані в Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК.

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко розповів про "цукерковий майдан" Порошенка

Також Знай.ua писав, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК