Уляна Супрун винна в тому, що українська медицина опинилася сьогодні в розгар пандемії у такій критичній ситуації.

Таку думку висловив заслужений лікар України Борис Тодуров в інтерв'ю Politeka Online.

Тодуров звинуватив екс-міністра охорони здоров'я Україну Уляна Супрун у тому, що саме вона знищили всю систему санепідслужби, і що її "реформи" призвели до такого жалюгідного стану медицини в Україні.

"Супрун з усіма своїми заступниками знищили всю систему санепідслужби. І люди, які приймали такі рішення повинні сидіти в СІЗО. Якщо вони не сядуть найближчим часом за те, що вони зробили для України, то всі наступні чиновники будуть робити приблизно те ж саме", - упевнений Тодуров.

Борис Тодуров в інтерв'ю Politeka
Борис Тодуров в інтерв'ю Politeka

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За його словами, такі дії вже призвели до тисяч смертей і спричинять ще більше.

"Ми зараз говоримо тільки про епідемію коронавірусу. Ми не згадуємо епідемію кору, ми не згадуємо скільки у нас людей помирало від ботулізму. Тому знищення такої служби вже стало причиною смертей. Хтось повинен за це відповідати. У колишні часи люди б вже сиділи за таке 8 років у в'язниці.", - упевнений лікар.

Також він зазначив, що штучне знищення медицини почалося саме з Супрун.

"Я про це говорив ще в 2016 році, та мене переслідувала її команда. І ця людина досі ходить по вулицях нашого міста і розповідає, як лікувати людей, хоча вона на 90% винна в тій ситуації, в якій опинилися всі українські клініки", - заявив він.

Тодуров спрогнозував медичний колапс уже найближчим часом.

"Те, що зараз з 1 квітня буде - це взагалі буде катастрофа. Клініки, районні лікарні, які позбудуться сьогодні взагалі всяких засобів до існування, вони не зможуть приймати цих хворих", - зазначив лікар.

За словами Тодурова, "через тиждень Україну накриє!".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодуров прооперував актора, що зіграв його тезку-сепаратиста у стрічці Уляни Супрун

Як повідомляв портал Знай.ua, загальне число операцій Тодурова перевищує 13 тисяч

Також Знай.ua писав, Тодуров попросив нардепів врахувати в держбюджеті-2020 підвищення зарплат для медпрацівників і витрат на медицину в Україні